the Karate kid ♥

tjjaa, har precis laddat ner The Karate kid, så ska se den nu! alla säger att den e skit bra så vi får la hoppas på de! ;D Ni får ha det så bra, puss!

Home ;)

Tjaaa! Har precis kommit hem nu, har varit hos natta :) hon var ju i våran skola idag, de kul! haha var lite sådär smårädd att dom skulle slänga ut henne. men de gjorde dom inte :D haha men ska träna nu så måste dra puss!

sorry..sorry..sorry!!

haha sorry för att jag inte har bloggat dom senaste dagarna! har haft fullt upp, har varit med kompisar,dansat,pluggat o massa grejer. så har inte hunnit blogga :( men nu e jag tbx! har haft en rätt goo dag idag, varit i skolan till 1 och sen dansat :) imon vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. ska väl plugga! sen kommer nathalie hit och sover över, hon har studiedag på onsdag så hon hänger med mig till min skola och ser hur vi har det haha. sen hänger jag nog med henne hem och gör nått skööjj! sen på kvällen vid ungefär 6 så sticker jag till dansen en liten stund och tränar! just nu sitter jag och gör typ ingenting.. har precis pluggat. ska ta och lägga mig framför tv:n och slappa lite! e as trött hahaha. men ah, igår så tog jag fram min experia(X8) som har legat i garderoben as länge haha. fick ju en ny experia från försäkringsbolaget när jag tappade min andra.. så har börjat använda den här nu, hatar den haha, den e as jobbig att smsa med men aja.. fyller ju år och typ 3 veckor(haappyyyy!)så ska kanske önska mig en iphone4, inte för att jag tror att jag kommer få nån men man kan la försöka? :D  fyller ju år på påsklovet dsv påskdagen, så fyller år dagen efter påskafton så kommer få massa påskägg o sånt :) sen är det ju annandagpåsk dagen efter min födelsedag och då får man ju ledigt! så det e aaaas gööött !! längtar söönder !!! :D :D hahaha men nu ska jag se på tv, hihi.
eftersom jag inte har lagt ut outiften som jag skulle gjort i lördags så får ni den nu! ;)
outift i lördags:
+ skinnjacka och converse
outfit idag:
Pussar ♥

Heeeyy babees <3

sticker till slottskogen nu, med kusinerna! dom e föör goa asså! ;D När jag vaknade imorrse och tittade ut genom fönstret blev jag as glad, för det e ju strålande sol ute ! så ska dra ut och få lite sol på näsan! hade en jätte härlig kväll igår, tjejerna e underbara haha! just de.. som ni kanske ser så har jag bytt header(igen..), gillade inte den andra.. haha. lägger ut dagens outfit när jag kommer hem, puss!

Vilken header ska jag ha? Ni bestämmer!

1.
2.

Våffeldagen :)

Heellloo my friends! Har precis vaknat, ska äta lite frukost! sen gö mig ordning och gå till skolan. slutar vid typ 2 nånting, sen vet jag inte om det blir gruppdisco idag? har ingen aning om när det var haha ;s men ah får fråga.. iallafall så blir det ju pardisco idag och sen till tonår direkt som vanligt! Idag ska vi typ ha sport och spa i kyrkan så det blir la gött! idag e det ju våffeldagen så jag ska nog göra lite våfflor när jag kommer hem! hihi :) ne nu måste jag göra mig iordning, men ni får ha det så bra guys! see yah! ♥

OMMGGG FYY FAAAAAAN VA BRAAAA DEN VAAAAA !!!!!!!

OMGGG SÅÅÅ JÄVLA BRAA VA DEN ASSÅ!! JAG TYP DOG :O HAHAHA satt typ och grät hela filmen (a) :D måste se den igen !! i början alla typ skrek hahaha och i slutet när han sjöng sin sista låt, så alla i salongen sjöng med! asså den är verkligen värd att se !!!! Pusssss på eeerr !! ♥♥♥

NNNSSSSSSSNNNN IDAAAAAAAAGG, JAAAG DÖÖÖÖÖR !!

HAHAHAHAHA OMGGG JAG DÖÖÖR .. haha ska se NSN idag, längtar så jävla mkt!!! :D min kompis såg den igår och hon sa att den va AS BRAAA ! haha hon typ satt och grät, haha antar att jag också kommer gö de.. hahahahhaha :D <3 i´m so exited !! <3<3<3

Fun with the girls

Tjennaaatjennaa! Har precis vaknat nu, ska göra mig iordning för skolan. Hade en jätterolig dag igår förutom att det blåste och va as kallt! men annars var det bra! Vi tog bussen till fiskebäck och typ gick runt! sen stack jag direkt till träningen, den gick bra! går nog dit nästa gång också! :) Idag blir det en lång dag .. så jag kommer hem sent, och då ska jag pluuuggaa !!! :( <3 Sen ikväll blir det ju NEVER SAY NEVVEEER med Ida :D Lännggtaar! <3
Puss ♥

3 timmars håltimma !

Heeeyy ! Har EA just nu,har precis haft 3 timmars håltimma. Jag,joanna,emilia,julia och kajsa stack hem till mig och kollade på skräck film, The ring. As grym! fast lite läskig hahaha :) och så åt vi kärleksmums till! så nu har vi EA i 2 timmar.. sen drar jag, Nathalie (har saknat henne sååå mkt ♥) och joanna ut! vi drar nog till fiskebäck och kollar om nån spelar fotboll på apelsinplan! sen kanske jag drar och tränar ikväll! får se om jag orkar. Ni får ha det så gött, puss!
Dagens outfit:

Godnatt

Godnatt, sov så gott mina underbara läsare! Hörs imon!

.

Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord, så länge som mitt
hjärta slår, vill jag leva, leva för dig

Moorning

Heeyy babes <3 ska snart gå in och ta en liten dusch sen sticker jag till dansen. Idag blir det hiphop som gäller! Sen när jag kommer hem så ska jag pluuugggaa ! Bloggar nog ikväll elr när jag kommer hem! Pussarr!
Fiin chey!
Bilder från igår när jag o flora skypa hahahaha :D

Gäster

Hejsan ! Har precis kommit hem från Emma! Jag, joanna och Emma var på torget och shoppade lite, sen kom carro också! Så vi gick hem till Emma en liten stund. Men nu e jag hemma, och vi har precis fått gäster! Ska snart äta Afrikana ("maträtt",för er som inte vet). och sen fruktsallad :)! På torget köpte jag 2 magtröjor(behövdes verkligen!), puder, och tofsar haha.
Här får ni bilder:
Älskar dom !!! :D
Så det här fick bli kvällens outfit:
Pussar!

Toonnååårr :D

Hellluu :D var ju på tonår igår! de va as kul! först gick vi till Annie och åt marängswish och pratade :D sara och emmy typ dödade varandra hahaha. vi doooog ! och jag o anahita typ dog av skratt HAHAHAHA ! sen gick vi tillbaka till kyrkan och spelade pingis, åt godis och pratade med killarna. Emmy slog sönder mitt ben så när jag kom hem så var mitt ben as rött! :o  hahaha Emmy du ska få payback !! :D hade tänkt lägga ut lite bilder från igår, men det går inte att ta över bilder från min sepade mobil just nu -.- .. men ah.. idag e jag med Emma och Joanna! Vi drar till torget en liten stund och e ute sen! men nu ska jag äta frukost så puss!

brist på rubrik

Heeeyy babes ♥ sitter i klassrummet nu, har EA. Gör typ ingenting haha men ska jobba lite matte! sorry men har inget att skriva just nu haha, så ni får ha det så gött!

God natt ♥

Godnatt kära människor! går och lägger mig nu. Puss!

Shopppiinngg !

Helluu my dear friends!
Sitter och pluggar matte och fysik just nu! Ska snart ta en liten paus och kolla på tv! Idag var det skola till 10 över 3? iallafall dagen gick rätt fort, på svenskan och engelskan så kollade vi på film. och det fick bli Benknäckargänget. haha kollade inte så mkt på den.. har redan sett den en gång, tycker den e sådär bra. satt och snackade med julia typ hela lektionen och vi typ proppade i oss chips och godis hahahaha (vi e godisberoende !!) HAHAHA ! :D Iallafall, efter skolan stack jag och mamma till 421 och shoppade lite. det fick bli en jeansshorta och ett par tights! mamma var så snäll att hon betalade allt! ♥ vi la undan en mjukisdress också som vi ska hämta imon.. elr kanske ska få den i födelsedagspresent, fyller ju år om lite mindre än 1 månad! så det fick det bli! Ska kanske köpa ett linne på H&M och en magtröja på Bikbok också! hihi :)

Här är det jag köpte, båda kommer från Cubus och kostar 199 :-


Pussar ♥

Geee miiiig nuuu !!



Vill tillbaka till den tiden då man var barn, då allt var så mycket lättare ...




I remember everything ♥


I klassrummet

Tjennaaa alla läsare :) sitter i klassrummet nu, jobbar med engelska elr ah.. hahaha. ne men jag gör typ inget.. har tråkigt. men snart har vi bamba, e så jävla hungrig! :o Sen har vi bara so och sen slutar vi!

Bjuder på denna!


Pusss!


Frruukoosst

Tjennaa ! Ska äta frukost nu, och göra mig iordning lite mer. sen drar jag till skolan! Bloggar kanske i skolan ;)<3 Puss


Dream



Måndag

Heeeyy babes
Sorry att jag inte bloggade igår kväll. jag kollade på Solsidan och Bröllopsfotografen, känner ju en som är med i den filmen så måste ju kolla! ;D Iallafall ska snart dra till skolan, har bara 3 lektioner idag. och det e tur för jag e as trött! Efter skolan e jag nog med nån kompis och sen drar jag till dansen. idag blir det mvd som gäller! Just de, min bror och hans flickvän ska snart till Usa, new york så dom kanske ska köpa en iphone och converse och massa saker där till mig hihi :D eftersom det e billigare där.. Byyyeee!






Too the dance

Drar till dansen nu, bloggar när jag kommer hem!




Peace ♥

Älskar videon, älskar låten


Värt att lyssna!

Så länge jag lever



Underbar låt! <3

Idag blir det stan med Emmy ♥ Men nu måste jag göra mig iordning! Puss!

Jävla träningsvärk! :(

hihihi sorry för rubriken men ah.. var tvungen, har as mkt träningsvärk. kan typ inte ens gå :o Har ingen aning hur jag ska kunna dansa idag.. ska dit om typ en halvtimma? ;) Sen drar jag direkt till tonår med kompisar :) Vi ska baka semlor och spela pingis (kanske) :D <3 Pusssarr  ;*

Min outift idag :


HAHAHAHA

Tjennaa! Sitter och skypar med mina "normala" vänner. HAHA! Har haft en väldigt jobbig dag elr ah .. de hände rätt så mkt.. för det första så var det hemskt på gympan idag, man skulle va 2 och 2 och typ springa en hinderbana så många varv man kunde på 90 sek. och så skulle man byta med den andra och typ göra situps och armhävningar o sånt, de va dö jobbigt! :o typ dog! men klarade iallafall 3 och ett halvt varv ! slog joanna hihi :) sen hände de lite mer saker men ska inte ta upp det nu.. <3 men ah, längtar tills imon! ska kanske till stan, sen till dansen, sen till tonår och baka/göra semlor, mums!! :D Så det blir en stressig men ändå rolig dag imon och dessutom så är det ju helg sen också! :D så det blir riktigt gött faktiskt! <3 Får äntligen sova ut!  Men ni får ha det så gött goingar!! bloggar mer imon, puss!




Skypar som vanligt

Haloojsan kära läsare !
Sitter o skypar med mina bitches just nu och en random kille från skåne typ hahahahaahaha :o :D såå goowaa e dom! hahaha. Har typ inte gjort så mkt idag.. har varit i skolan, sen hemma o pluggat hela dan typ. Har inte så mkt mer att skriva.. bloggar mer ikväll! Puss!



Love you my dear ! Du e bässt :) <3

Bessöökk :D

Tjennaa sötnosar! Sitter hemma och slappar. So provet gick jättebra! Kunde exakt allt! :D E happy! hihi. efter skolan hängde flora med mig hem, vi typ åt och snacka och sen tog hon bussen hem. Precis när hon gick kom frida och ville ha mat som vanligt -.- hahaha :D så hon var här till typ kl. 6 och vi skypa o sånt. Sen stack hon så nu e jag ensam :( haha! Ska dra nu, ses puss! ♥


Har matte ..


Me and joäännaa :D



Lookbook.nu - sååååå snyggt!


- Åh, det finns inte ord till hur mycket jag saknar sommaren. VILL HA SOMMAR NU!!

Studding :/

Tjeennaaa :D Skypar med Emmy och massa andra random personer haha. Pluggar också.. eller försöker haha! Men ska dra nu puss!



hhahahahahaha :D

Bildbomb !









Joanna goes sexii ;)




aaaww så göllig! <3 hahaha

Bjuder på bilderna! ;)

I´m home ;)

Tjennaaa !  Är hemma nu ska snart lägga mig, e trött haha. Hade det jättemysigt, skratta as mkt! Här får ni bilder på den klänningen jag köpte idag!




Älskar den! :D lägger in bildbomben imon ist! <3
Godnatt, pussar! <3

Subway och shoooppinng !

Tjaabbaa :D Har precis kommit hem från stan! Har shoppat lite. Köpte en sommarklänning. Åt för första gången på subway haha, de va sten gott! :o :D Ska snart gå in i duschen, sen sticker jag till mormor eftersom hon fyller år. När jag kom hem så märkte jag att mitt rum var klart, pappa och mamma hade fixat lite så rummet e nästan helt klart! E gllaaad! Ni får ha det bäst goingar! så hörs vi ikväll, puss!



Lägger in en liten bildbomb på mig och joanna sen ;)

The city next ! :D

Dagens Outfit:





Ska snart äta frukost och sen drar jag till stan med kompisar. Sorry att jag inte blogga igår, var ju i skolan sen dansen sen tonår. så hann inte riktigt blogga! och jag kom hem vid 12 också så då var jag jättetrött... Men det var kul på tonår, de enda vi gjorde var typ att snacka haha. Men det var jättemysigt! Vi skulle egentligen sett på film men vi orkade inte och den typ dampa så det gick inte att se på den. Går nog nästa gång också, och då blir det baka semlor! Gott! :D Bloggar mer ikväll ! Pussar! <3

Tjeennaa !

Sitter i klassrummet nu. Jag o kajsa busar lite med joanna, haha vi facerape henne på fb :D ska öva inför matteprovet som e snart ;) Ikväll blir det att boka biljetter till NSN, ska gå med underbara Ida! (L) Saknar henne så sjukt mycket! Ne, nu ska jag plugga! Pussar!


- underbar! Längtar så sjukt mkt till sommarn! <3

New ♥







Puss!

Älskar !!




Sorry...

.. för att jag inte har orkat blogga! Men nu e jag tillbaka ! ;) Har haft en rätt najs dag i skolan idag, inte så jobbig förutom att vi hade matteprov. fast de gick rätt så bra, kunde typ allt. vad händer imon? jo .. ska kanske åka till torget elr stan med mamma och så ska jag fixa i mitt rum, så att de blir klart nån gång! ;D Just nu kollar jag på tv, väntar på att Jersey shore ska börja.
Just de... ska byta header nu hihi, till en annan som ni snart får se ;)



Älskar den tröjan! Funderar på att köpa tröjan imon ;)

Puss på rumpan!<3

Kladdkaka med florriiss ♥

Har precis gjort kladdkaka med Flora. hon ska ta bussen till dansskolan nu, så då blir jag ensam :( haha!
Bjuder på några fula bilder på mig och Flora :D





hahahaha såå fula! :D <3

RSS 2.0