Vaknade kl. 7 :o

Godmoorning people!
Vaknade kl.7, alltså för en timme sen. Ska snart börja göra mig iordning. Jag och mamma ska åka till nåt ställe och hälsa på mina kusiner :) så ah, jag fick liksom gå upp ganska tidigt idag.. men iallafall, kommer nog vara där hela dan, det kanske kommer bli nån mobilbloggning under dag, men bara kanske! Sen imon tror jag att jag och mamma åker till den dära märkesaffären! och sen drar jag väl ut med lite kompisar på kvällen. Men nu ska jag äta lite god frukost! Puss
Bild från igår

It's okey to dream

Kom precis hem. hade de as gött vid sisjön med tjejerna! först åkte vi dit och var där i några timmar, sen gick jag,joanna och katrin till mc och åt lite, vi var vrål hungriga! haha. måste göras om! ska nog vara med dom imon om det är fint väder som idag, och om inte så drar jag till den dära märkesaffären! men hoppas det är fint väder imon. så åker jag säkert dit på typ torsdag ist! men nu ska jag kolla lite på tv och slappa, hörs imon puss!
Bild från idag ! :)

Badaaaa :D

Hellluu, ska ta och göra mig iordning. sen drar jag och tjejerna till sisjön och badar o solar! riktigt härligt väder idag asså! förutom att det blåser lite.. :/ vet inte riktigt hur länge vi e där, men vi drar säkert ut lite senare! Imon kanske jag drar till en "märkesaffär" med mamma, där dom bara säljer märkeskläder :) kommer bli kul! men nu ska jag fortsätta göra mig iordning, puss!

Sommarväder!

Hejsan alla kära! Har precis solat lite och ätit melon, as najs väder idag! så här ska det va varje dag! ska snart dra ut med goa vänner och ha kul! Ha en grym dag, puss!
This is me, no one else, what you see is what you get
Through my joy, through my pain and through all my regrets
- This is me, no one else, what you see is what you get
Through my joy, through my pain and through all my regrets.
Take me as i am.

RIP MJ ♥

Tjennnaarree! kollade just på en rolig film! ska snart lägga mig o sova, e as trött och klockan e bara 11?? :o iallafall var ute en stund med tjejerna och hade skojj! Ska nog vara med dom imon också. Som ni kanske vet så är det exakt 2 år sen idag som michael jackson dog, 25/6/2009. RIP MJ ♥

Sooool

Äntligen kommer solen fram! haha hej förresten elr ska man säga godmorgon? ;) Sitter här i min goa onepiece och slappar, min kusin ska snart komma hit, har inte varit med henne på skitlänge så!. iallafall gårdagen var hyfsat rolig, var hos en kompis och åt middag och gjorde massa roliga lekar. kom hem vid ungefär 2 på natten :o var skit trött!

Midsommarafton

Helluu, har precis städat mitt rum lite. midsommar idag då! senare kanske jag o min familj går ner till dansen en liten stund, och sen drar vi till en kompis och äter. men vet inte om jag pallar att gå ner till dansen idag.. det brukar ändå inte vara nåt kul .. men vi får se! hoppas det kommer lite sol snart, eftersom det har varit molnigt hela veckan! himla sverigeväder! aja.. Önskar er alla en glad midsommar, puss!
Midsommaren förra året ;)

Lek o buslandet haha

hahahahaha, japp imon blir det lek o buslandet med tjejerna. man blir väl aldrig för gammal för lite skoj??! ;D haha as länge sen jag var där :o så imon drar vi dit en liten stund, sen e vi väl bara ute! just nu håller jag på o gör en liten header till min kusin :) ska snart sova, så jag orkar gå upp imon. vilket jag ändå inte kommer gö men ändå haha. Puss!

Mobilblogg-är med dom bästa

Tjenare,är ute med dom bästa,Ligger och slappar på en gunga med elin och Charliie. Joanna,carro,emma typ dödar varandra:o helt cp Hahaha :-D<3 men nu ska jag sola lite,så ni får ha en Awsome dag! Puss

Sooool !

Äntligen är det sol !!! Det har ju typ varit regn o moln hela veckan :( så det e ju bra! iallafall ska snart dra ut med tjejerna, och ha kul som vanligt! Det kanske blir lite mobilblogg under dagen, vi får se om jag kommer ihåg/orkar, haha. Hade en jättegoo kväll igår på Ruckmans! Hoppas du fick en as grym dag Flora! ♥ Men nu ska jag göra mig iordning, så ha en as grym dag, puss!
Osminkad chey .. ;)

Mobilblogg

Hejsan,sitter på bussen nu på väg till ruckmans med dom andra :). Bloggar kanske sen när jag kommer hem! Puss<3

jaaayyy :)

Haajjj på er! e hemma nu, ska göra i ordning mig och äta lite sen drar jag till torget och möter dom andra! Ha en as grym kväll, puss
Kvällens outfit:
Hittade inget annat att ta på mig så ah.. ;)

The old phone..

Hellu guys! ska snart dra ut med Emma en stund, sen drar jag och dom andra till Ruckmans resturang, för att fira Flora som fyller år idag, Grattis igen sötnos! Kanske bloggar lite när jag kommer hem sen och visar min outift! Just nu håller jag på att fixa lite med min mobil, har bytt till min gamla igen.. för experian dampade så mkt, orkade inte med den.
Min mobil just nu..
Me right now. Kyssar! ♥

On my mind - Cody simpson

Goooossshh va snygg han e !!! :o <3
Och as bra låt!

Nu drar jag...

... till tandläkarn, och sen drar jag ut med Carro och kanske några mer. Ha en grym kväll, puss!

I love you.


(Collage gjort av moi)

Home sweet home ♥

Hejsan goa läsare! Sitter och lyssnar på musik, kom hem för en stund sen. hade en underbar dag/kväll igår och idag! igår spelade vi wii och sen stack vi ut med några killar och hade skoj. imorrse vaknade vi vid halv 12 typ, haha. sen gick vi upp vid 1 elr nåt, sen stack vi ut med killarna igen! men nu ska jag kolla på film, så ha det så bra puss!
Jag och nathalie när vi sover haha ^^
Me and Joänna

Sleepover with the girls

heelllooo :) vi vaknade kl. 12, för en stund sen :o vi ska snart se på film och äta frukost. vann en sån aaaas stor choklad på stjärnvinst, as glaaad blev jag hahaha :D  efter det kollade vi på Eric Saade, vi satt och väntade på att han skulle komma i 2 timmar :o vi typ somna men ah.. haha. vi fick as bra platser, nästan längst fram! :D de kommer billldddeeer :D

Elin gästbloggar:
Bara så att alla vet är Eric Saade min man och vi har varit gifta sjukt länge!
Haha nej ja skoja bara ;) Men konserten igår var så sjukt bra och de var värt så länge vi väntade!
Igår sa vi att vi skulle äta upp hela chokladen men vi åt bara en.
Men ska äta frukost nu, ha de braaaaa, pussssssssssssssss!
Charliie gästbloggar :
Tjabba tjena hallå! :D
Nu är jag & Elin hos Therese o vi vaknade som sagt kl 12 (egentligen 11.30). Vi ska snart äta frukost o sedan kolla på The Last song! :)
Vi började med o se den igår/inatt och den är faktiskt bra! Oh juste, igår var vi ett helt gäng på Liseberg o tittade på Eric Saade! Han var helt gryyym! :O
Haha, jag tog massa videos o foton som Therese har i sin dator nu, så hon kommer väl antagligen lägga upp dom snart. Men nu säger jag tack o hej! ♥

2:a dagen på sommarlovet

Hej kära läsare!
Ska snart gå in och ta en dusch och fixa iordning mig, sen sticker jag och gruppen till natta och tränar. Efter det drar jag och tjejerna in till lisse och kollar på Eric Saade ! sen blir det sleepover hos mig! :D Kommer bli en sjukt kul kväll! Kanske bloggar ikväll när jag e med tjejerna, om jag inte har somnat då ^^ haha :D Pussar!
Söt bild på mig och Emmy!

Bilder från i Onsdags

Lovve uu <3

"2011,ska bli den bästa sommarn"

Goodmorning people !
ja.. rubriken säger sitt! "2011, ska bli den bästa sommarn" !!
Vaknade för en stund sen. ska ta och få i mig lite frukost snart, sen drar jag och Kajsa till fiskebäcksavslutning. Sen på kvällen kanske jag drar ut med lite kompisar. Hade en underbar dag igår med tjejerna, måste göras om! Men nu ska jag göra mig i ordning, bloggar mer ikväll! Lägger in bilderna på mig och tjejerna ikväll! :)
Bilder från skolavslutningen:
Love uu guys ! <3

Underbar avslutnings dag

hej alla kära läsare !
Har haft en underbar dag med klassen och sen kompisarna! Först var jag i skolan kollade på alla "uppträdanden" som var, sen gick vi hem. sen efter en stund drog jag ut med tjejerna och firade att vi har sommarlov! sen drog vi hem till mig en stund och hade kul! Lägger in alla bilder imon, innan jag drar till fiskebäcksavslutning!

Kommer sakna er 7c, så otroligt mycket. Ni e dom bästa som finns, den bästa klassen,dom roligaste. kommer aldrig nånsin få en sån bra klass som ni. kommer aldrig att glömma er och alla våra minnen ♥ Kärlek till er ♥
(bild från idag)
Älskar er ♥

Skolavslutning

Helluu guys! Ska ta och fixa ordning mig lite nu. sen drar jag till skolan. är as taggad! as skönt att kunna få sova ut och inga tidiga morgonar,inga läxor, bara chilla och vara med vänner ! Puss <3
Kommer aldrig glömma er 7c, den bästa klassen. ♥
(Bilder från förra året)

700 inlägg

heellluu, kom precis hem. Varit ute med Emma,Charliie och Helena! vi hade as kul haha. Ska snart äta middag, och sen förbereda allt för imon. måste bestämma vilken klänning jag ska ha, just nu står det mellan 2 stycken. har ingen aning vilken jag ska ha :/. Är as taggad inför imon!! :D Sooommmaaarlooov, as gööttt ! kan inte fatta att det är skolavslutning imon haha. Iallafall ni vill kanske veta mer vad jag har gjort idag? Har gått runt hela delsjön, asså hela! det tog 2 timmar :o dog typ! haha, men ska äta nu! ha det så bra, puss !
Bjuder..

Vandring i delsjön

Hellu, ska dra till Kajsa om en halvtimma ungefär, så drar vi till delsjön och vandrar med 7: orna!
vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag bloggar ikväll, puss!
No picture to day :/

Reeeggnn :(

Fuck, det regnar :(((( bajjjss, det måste vara sol imon! för vi ska vandra 1 mil, runt delsjön imon. fml !! kommer fan dö på vägen.. :( Okej, nu ska jag sluta vara så negativ! hahaha! iallafall, jag kom precis hem har varit ute med kompisar, gick till ica o handlade mat tills imon. men det tog liksom en stund för Elin,charliie och Emma stannade på alla lekplatser som vi gick förbi.. hahaha. vi va typ i opal, sen stack vi hem till mig en stund. hade as kul HAHAHA :D men nu ska jag äta lite godis hihi, så byyyee !

Rubrik

Hejsan bloggen, kom precis hem. har varit ute med vänner en liten stund. sen började jag frysa så jag gick hem. ska snart äta mat, e svin hungrig haha. Ska gå ut och lägga mig i solen lite! Puss ♥
Älskar dig bästa vän. ♥

Söndag den 12 juni

Hej alla kära läsare, vaknade precis. ska snart äta lite god frukost. sen drar jag ut med Joanna och kanske dom andra! vi e la ute och har kul, precis som vi hade igår ;) Imon blir det till skolan igen, vi ska städa skåpen och massa sånt.. sen på tiisdag ska vi vandra runt delsjön, kul! -.- . iallafall sen på onsdag är det ju avslutning, och sen e det SOMMARRRLOOOOV !! :D hahaha typ överlycklig? men vem e inte det! :D Ni får ha en goo dag, så hörs vi! Puss ♥

Ny header !

helluu, som ni kanske ser så har jag bytt header igen.. hihi. blev faktiskt väldigt nöjd med den ! tycker den blev somrig och fin! eller vad tycker ni? :D <3

Ni e bäst! love uu <3

Haft en grym dag, med grymma vänner!
Här får ni bilder:
Tack för en underbar dag, älskar er !

Utgång !

Tjennaarree ! ska snart dra ut med kompisar! jag bloggar mer när jag kommer hem! <3
Osminkad chey ;)

Inspiration


The only exception - Cover by Sam Tsui


As grym låt! älskar den! ♥

The love of my life

Heellluu gooingar! kom precis hem från skolan, vi bakade tårta och hade tårttävling! våran blev as god! :D iallafall ska snart dra ut med Goaste Elin! <3 Bloggar mer ikväll, puss!
As ful bild, men ni får nöja er med den! ;)

Seeeg dag.

Sitter och lyssnar på musik, har inget att göra. har as ont i mitt huvve och känner mig typ snurrig. ska snart gå och lägga mig och vila en liten stund, men tänkte att jag kunde blogga lite först! hade en seeeg dag idag. det började med att jag försov mig. sen när jag var i skolan så kollade vi på en halv film, och sen fick vi gå hem. så det var typ ingen idée att komma till skolan, men ah..
Imon ska vi typ ha tårtbakning och massa grejer, sen efter skolan så ska jag vara lite med underbara Elin! längtar redan! ♥ hihi. men vi hörs imon, ska vila lite nu! puss.
Igår på Liseberg efter vi hade åkt flumride :D

8:e bilden - En person som du saknar

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: När du var liten.
16e bilden: Mitt beroende.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Saknar dig älskling! <3

Fan vilken rolig dag igår asså!

haha ah rubriken säger sitt. vi  hade en as rolig dag på Liseberg igår! Vi åkte nästan allt :) jag och Kajsa åkte kanonen för första gången, 2 ggr också :o haha. men när jag kom hem mådde jag typ jätteilla för jag hade typ åkt massa såna snurr saker. och imorrse när jag gick upp var jag nära på att svimma, var as snurrig :o  så jag ska inte vara med på alla saker dom ska göra på tippen idag, men jag och kajsa ska titta på. men vi hörs ikväll! puss!
Jag och söta Tina! ♥

Älskar er 7c, kommer aldrig glömma er.

Vill inte att vi ska splittras :( ni e fan den bästa klassen nånsin! låt oss ha den bästa och sista dagen tsm, den ska bli bäst!(liseberg) det e ni som gör alla skoldagar roliga,kommer fan aldrig att glömma er !
Älskar er 7c ! ♥♥

Godmorning people! ligger i min säng o slappar lite, ska snart dra mig upp och äta lite frukost. sen åker jag och Kajsa till lisse med klassen! för det e ju som sagt sista dan att verkligen göra nåt roligt med klassen! så vi får se till att ha riktigt roligt tsm ! :D men kommer ju självklart vara med andra 7: or också.Har inte så mycket mer att skriva nu,elr ah kommer inte på nåt så, jag bloggar nog mer imon, puss!

You are the only exception

When I was younger
I saw my daddy cry
And curse at the wind
He broke his own heart
And I watched
As he tried to reassemble it
And my momma swore that
She would never let herself forget
And that was the day I promised
I'd never sing of love
If it does not exist
Hellluuu there ! :D
Sitter och chattar med as goa vänner! Har haft en as goo dag! först på morgonen var jag på 2 musséeum. sen stack vi hem. sen gick jag ut en liten stund med Joanna, sen drog vi till Natta och hade vattenkrig med Natta och Ebba! as kul hahaha. Imon får jag en lååååång sovmorgon, till typ 10 HAHA(lång!:D) längre än vanligt iallafall! sen drar vi till lisse med klassen! vi e la där hela dan antar jag, skulle tro att vi e där till typ 9 på kvällen elr nåt sånt ;) hiihihi. ska dra nu, puuusss <3
Älskar dig ! ♥

Tisdag ..

Sorry att ni fick en sån tråkig rubrik, men kom inte på nåt annat!
Iallafall, igår drog jag ut med Emmy till typ 10 haha, vi gick ifrån fiskebäck till saltholmen, asså saltholmen! :o
hahahaha. Men sen drog vi hem iallafall! en riktigt goo kväll! Idag ska min klass typ åka till massa museeum o skit. haha har ingen aning vart vi ska men ah.. :/
Så det blir inte en så lång dag, så jag kanske bloggar när jag kommer hem!
Ha en underbar dag, puss!
Bilder från igår!

7:e bilden - En bild som du aldrig lagt upp

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: När du var liten.
16e bilden: Mitt beroende.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
As ful bild, men skit samma!

Fest outfiten!

Här får ni dagens/kvällens fest outfit!
Vi kör på den nya magtröjan ikväll då! :D

Shooppiinng :D

Helluu, har precis ätit frukost ska gå och göra mig iordning lite. kl. 3 (lite innan) drar jag till rörvik, för monas grillfest! hon har ju fyllt år och ska flytta så då ska hon ha en lite grillfest innan! ska visa min outfit senare! Hade en as rolig dag igår! först stack jag till torget med Elin och charliie. sen gick vi och mötte Joanna, Emma och Carro. så var vi med dom en stund. sen stack jag och Joanna till Natta. och tränade. sen gick vi till hängesten(badplats) och badade! fast jag badade inte riktigt.. haha. det var svin kallt i vattnet. men dom andra badade! så ah, det var min dag igår!
Här får ni det som jag köpte igår:
Magtröja - 150 kr! (om ni undrar vad det står på den, så står det "Nowhere")

Thannxx :D

Hellluu goingar! Sitter och äter godis som jag vann på lisse förut. de va as kul haha, förutom att Natta fick åka uppswinget ensam :( haha vågade inte åka den.. hihi (a) men jag åkte iallafall spinrock för första gången, den var inte ens läskig, alla typ skrek, och jag satt typ och skratta? hahaha :o men den va as sköööön ! vi åkte lite mer grejer också, men det e bara dom vanliga! Det var as varmt idag, man typ dog av värme. man fick ju typ stå i kö till banorna i typ 40 min på varje.. så ah, man typ dog! och as mkt folk var det också! Åkte faktiskt aldrig Atmosfear, men ska nog göra det på onsdag om jag vågar!
Iallafall jag var på JB paraden på morgonen, där träffa vi Flora och Savana! vi var typ där i 1 timma bara, sen stack vi till lisse. ni vet Mollan? hon som fick träffa JB i tyskland? hon var där idag, det blev typ folksamling runt henne. haha hon var typ känd! :o :D Men det var as kul iallafall! ♥

Flora och Mollan!

 

JB plakat :)


Beliberparaden !!

Hellloo reader's. Ska gå in och ta en liten dusch nu, sen sticker jag och Natta till JB-paraden! Så vi e där en liten stund, sen drar vi till lisse :D ska skaffa Guldpass idag så jag får åka mycket! :D Ha en underbar dag! Puss!

I love you.


6:e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: När du var liten.
16e bilden: Mitt beroende.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Har bara bilder på dom, hihi.
Underbart vacker bild på Eveline! ♥
Nathalie ♥
Felicia ♥

Underbar dag!

Helllu goingar! Har varit ute med Emma och Elin idag och en liten stund med charliie också! först var vi bara ute och hade skojj, sen drog vi ner till näset och satte oss på klipporna och chillade! as gött! Imon drar jag först till torget med natta,sen drar vi in till stan (bieliber träffen). sen drar vi till lisse! :D Skit gött! första gången detta året som jag går till lisse! :o (första gången att åka banor asså..). Hinner nog inte blogga nåt imon på morgonen, eftersom vi drar till torget ganska tidigt.. men kanske bloggar på kvällen! Ni får ha det så gött, puss!

HAHAHAHAHAHAA omg jag döööör :o

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA SÅ JÄVLA GOO DAG ASSÅ! :D OMG TROR JAG DÖÖÖÖÖR :O

Här får ni en liten bildbomb på dagen! :)
Älskar er! (älskar din peddoblick där Emma! HAHA :D)
HAHAHAHA :D
charliie ville inte vara med på bild :( <3

Älskar er!

Heellluu people! kom precis hem, ska snart äta. sen drar jag ut igen med Emma,Elin och Charliie! bloggar mer ikväll, puss!
as ful bild, men den får duga! <3

5:e bilden - En gammal bild på dig själv

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: När du var liten.
16e bilden: Mitt beroende.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
hahaha as ful bild men får duga.. :)

Underbart väder !

Tjenare folket! kom hem för en stund sen, slutade egentligen halv 1 men skulle göra engelska prov som gick sämst! :( men aja.. äntligen lediiiiiig!! as gött att kunna få sova ut riktigt! :D as happyy! imon drar man ut med tjejerna och har kul! sen på lördag drar jag,katrin,flora och savana till stan, JB paraden u know ! kommer bli fett kul !!! sen på söndag kanske man drar till lisse med Emmy?! hahaha. iallafall ska snart dra ut med goaste Emmy, vi hänger la ute. kanske drar till hamnen sen och gör en sak hihi. sen drar jag på kalas hos min kusin! skulle egentligen på student men orkar inte haha e svin trött! ja! där har ni min helg ! byyeee !
- so true! <3

RSS 2.0