At Elin place!

Helluu är hos Elin nu, hon håller på att göra sig i ordning! Vi drar om nån timma eller så! Puss på er!


Eva & Adam

hahahahaha, sitter och kollar på Eva & Adam just nu, hade tråkigt, så kände för att se den! Slutade kl.11 idag, för vi hade so redovisning så vi fick gå när i var klara :D vid 4 drar jag till Elin så fixar vi oss och sen går vi till Emilias tjejkväll! har typ inget att skriva.. så ah haha pusss!
Diggar bilden ! haha :D

P.S. I love you

Hej underbara läsare!
Sitter och kollar på P.S I love you, ska sanrt kolla på Idol! Som jag sa förut, så stack jag till torget med Joanna,Elin,carro och Katrin efter skolan. Sen gick dom 3, så då var det bara jag och elin kvar, men då kom charliie och emma också! sen stack jag hem för att plugga.. inte kul! men that's life! iallafall, imon blir det en lika kort dag som idag, bara 3 lektioner, fast jag börjar 8 och slutar 10 i 12 hihi :) as gött med sånna här dagar ibland! så imon drar jag nog hem och slappar och pluggar lite efter skolan, sen vid 4 drar jag till Elin, så ska vi fixa oss lite och sen drar vi till Emilias tjejkväll! Ska bli kul! Får hoppas att det blir många bilder, som jag kan lägga upp här på bloggen! så jag kommer nog att blogga lite på dan imon, men inte på morgonen, kommer nog inte hinna det! :/ men ni klarar er nog! hihi puusss på er !

Some oldies :)

Ni får vända era huvven på vissa xd


Mobil blogg- dagens outfit


Godmorgon!

Håller på att göra mig iordning just nu, börjar ju 10 idag, bara 3 lektioner! efter skolan drar jag och Elin till torget för ett litet "ärende" haha. Sen drar jag hem vid 4 och pluggar! :) Imon blir det skola och sen på kvällen blir det Emilias tjejmiddag! gött!! Men nu ska jag fortsätta att slappa ! puss på er!
Gammal bild! :)

Mobil blogg - trööökk

Helluu sitter och pluggar just nu, har haft en rolig dag i skolan ida:)
Vid ungefär kl.6 så drar jag och dom andra till Konfan! Kommer hem vid ungefär 9(?) kommer nog inte blogga när jag kmr hem så jag bloggar imon ist! pusss

Dagens outfit:


Mobil blogg- slöar i sängen

Ska gå o lägga mig snart, ska upp tidigt imon så måste vara pigg imon! Godnatt puss<3


Te amo.

Kom precis hem. haft en goo dag ute med tjejerna! det blev massa kort och mycket skratt! Får se om dom lägger ut bilderna sen, så jag också kan lägga ut dom! :) Ska nog ta och lägga mig i ett varmt bad om en stund, fryser häcken (förlåt) av mig!!! de e typ vinter ute :( sviiiiin kallt. men ajaa, vi hörs imon! puusss
Bild från lägret! tjejer ni e braaaa ! ♥

You broked my heart.. again..


all from We ♥ It

Right now..

Ben & Jerry, my drug


@Home :)

Helluu, kom precis hem från skolan, tittar på tv och gör nudlar :) Lite senare drar jag ut med Emma,Elin och charliie :D vi ska ut och fota! gööttt! men jag bloggar när jag kommer hem! puusss
Jag o bästis ♥

åååhhh längtar!!

Om 3 veckor, är jag här:
i Gran Canaria! längtaaaaar !! ♥

And i'm dead..

jaaoo.. sitter och kollar på Idol right now. grymma sångare! har precis pluggat lite.. hade ju orgentering idag,vi tog 11/20, så de va ändå ganska bra. när jag kom hem, åt jag och sen stack jag till dansen och träna, efter det var jag helt död, vilket jag fortfarande e just nu haha! men iallafall, ska slaappaaa nu! e jätte trött! imon har jag skiit lång dag :( slutar vid 3 börjar vid 8.. kul.. -.- förlåt för att ajg e så negativ men jag e verkligen skit trött! så jag ska fortsätta kolla på idol nu och bara slappa, men ni får ha det så bra puss!
Bilder från helgen:
De va mycket mer bilder, men jag orkar inte lägga in dom haha :p

Nu drar...

Nu drar jag till skatås! puss på er!

Orgentering i skatås nudå..

Godmorgon alla läsare! Vaknade vid 8, har gjort mig iordning och så. vi börjar ju halv 12 så de e gött. frågan är bara hur jag ska komma dit? hahahaha :) men de fixar jag.. vi ska orgentera i 2 timmar, och "resan" dit tar ju en timme så jag kommer väl hem vid halv 3 - 3 kanske? så jag bloggar väl när jag kommer hem! ska lägga in bilderna när jag kommer hem också! men nu måste jag fixa sakerna som jag ska ha med mig! puss
Hade tråkigt på "konfan" igår, så ah haha:
Älskar dig Elin ♥

I'm no beauty queen, i'm just beautiful me.

Helloo people! Sitter i mitt rum och kollar på tv och äter. myyyys! Har haft en as goo dag, jag och Elin drog till espresso house och käka lite, sen drog vi hem. och då drog jag till dansen, sen direkt till ungdomsgudstjänsten (konfan). Vi gjorde inte så mycket, bara lyssnade när dom pratade! Har inte så mycket mer att skriva än att imon blir det orgentering i skatås, vi ska vara där i typ 2 timmar! göött! slipper lektioner hihi :) pusss och kram på er !

i am lost, i am vain, i will never be the same without you

Godmorning fellas! Vaknade för en timme sen ungefär, har ätit frukost och så där. ska ta en snabb dusch och sen drar jag ut med bästis! vi ska ha en grym dag! kanske visar dagens outfit innan jag drar sen :) kommer lägga ut bilderna från lägret, ikväll om jag hinner annars kommer dom nog imon! men nu måste jag skynda mig, pussss!
Du och jag, mot världen! ♥

Bilder från i torsdags, del 2

Sööööööööööt!!!
Fan va underbara!
gangsters ! :D
Ni e underbara hela högen ! ♥

Bilder från i torsdags, del 1

haha, älskar dig Emma!
Bjuder på bilden.. hahaha ↑
Du e min ängel, älskar dig mest bästa vän. ♥

The only thing harder than letting go, is moving on.

Hej alla kära bloggläsare!
Kom hem från hönö för en stund sen. Vi hade skit kul! våran grupp e ju as goo asså! haha vi vann den sista tävlingen! grymma e vi! :D Iallafall, kul har vi haft! Imon blir det sovmorgon!! skippar konfan på morgonen, går på kvällen ist! Så då blir det ut med kompisar på dan och sen på kvällen, träning och sen konfan! Ska faktiskt bli rätt kul att gå i konfa tror jag, fast de här e ju bara början så man vet ju aldrig... ;) Men nu ska jag käka middag, så puusss på er ! Bilderna från i torsdags och igår/idag kommer imon eller senare ikväll!
Det finns inte ord till hur mycket jag älskar dig.

Konfa läger!

Sitter och käkar nudlar,skypar med Helena och Emma och kollar på Jims värld, haha så jävla goo! Om några timmar så drar jag på konfa läger med dom andra! Lägret är på hönö.. så jag kommer inte att kunna blogga förrens på söndag! :/ så ni vet.. iallafall, så kom Mona och besökte oss i skolan idag :D haha jättegoo! ah.. jag orkar typ inte blogga mer nu.. är skit trött! så ni får ha det så bra, puusss!
Random bild haha :D

Dagens outfit!


Godmorgon!

Vaknade vid ungefär 9, hade gärna velat vakna 10 eller 11 eftersom det e studiedag, men aja. sitter och kollar på tv och chattar med kompisar! Ska snart gå upp och äta lite frukost, sen blir det utgång med tjejerna! sen ikväll blir det plugg! det blir la en liten fotodag idag, eftersom att Emma och Charliie har fått systemkamera nu. så det kommer nog komma upp lite bilder sen! men nu måste jag gör mig iordning! pusss

Hemma från konfan!

Tjeennaaarree ! Kom precis hem från konfan! HAHAHA vi hade skit kul, goaste gruppen! ser faktiskt fram till lägret på fredag lite.. de kommer nog bli rätt så kul! :D Iallafall, imon har jag studiedag, så har lååååång sovmorgon imon, ska sooova !!!! äntligen!! ska vara med tjejerna imon och ha skojj, sen på kvällen blir det lite plugg. har ju prov på fredag.. -.- men självklart kommer det ett litet inlägg innan jag drar ut med kompisarna! won't forget. just nu är jag ensam hemma! sitter och fixar Julias header, som hon ville att jag skulle fixa. men nu ska jag fortsätta, så vi hörs imon! pusss ♥
Bild från i lördags! Det kommer nog komma upp några bilder ibland, från festen!

EA :)

Hellluu, har EA just nu, vi håller på att öva inför matteprovet som är om nån timme ungefär. hatar prov, sämst e de. men iallafall, efter skolan så har jag konfa! så jag kanske bloggar när jag kommer hem. vet att det har varit sämst uppdatering den här veckan.. men som jag sa igår så har jag fullt upp med alla läxor och prov. men nu måste jag jobba, puussss !

Måste veeeta !

Vet nån hur man lägger in bilder när man bloggar från iphonen?! need a answer!! om ni vet, kommentera gärna!! <3

Too cool for school!

Tjenare ! Sorry för att det har varit sämst uppdatering på bloggen, men jag har haft fullt upp med att plugga, hade fysik prov idag.. så var tvungen att plugga till det. har prov imon också, så måste plugga ännu mer! iallafall, började kl.8 idag, slutade vid 3. Kanske bloggar lite ikväll om jag hinner, annars vet ni varför jag inte gör det.. tränade igår också, så jag var helt slut när jag kom hem! men nu måste jag verkligen plugga! puusss!
Ni e braaaa!
(Bild i repris)

School ..

Helluu, ska dra till skolan nu, väntar på att flora ska komma :)
Dagens outfit:

"träna"

Helllluu, ska snart och "träna", ska bara kolla på, som jag sa förut. det e skitväder ute ju :o när jag och Elin skulle åka till charliie, så spöregnade det när vi gick ut :o hemskt.. haha, men aja.. that's life! lägger in bilderna från dagen sen när jag kommer hem. har haft en grym goo dag iallafall! fast det hade varit bättre om de inte hade regnat :( hoppas det blir bättre väder imon! iallafall, nu måste jag draaaa :) puussss!
typ iphone nörd?? hahaha :D

gottigottgott :D

Hallojjj! sitter och proppar i mig massa godis hihi, ska snart dra ut med massa goa kompisar! Vi ska dra till torget en stund och sätta oss och fika och bara chilla! gött! sen vid kl. 6 så blir det dans träning, fast jag ska bara kolla på, för jag har skit ont i min hals, och har ont i mitt huvve :( så ah. kom typ hem för en stund sen, var ju på konfa grejen, som är på söndagar.. vi fick en bibel! :o :D haha en turkos :OO as cool ! hahaha, iallafall, vi gjorde inte så mkt mer, fick bara bibeln och lyssna när dom prata, och sen gick vi hem. men nu måste jag plugga lite hihi, puussss !
Älsklingstjejen ! ♥

Studdyyy <3

Tjenare, tjenare! håller på att plugga och göra mig iordning på samma gång! Ska nog dra till torget sen med Elin och Charliie, sen vid ungefär 6 drar jag till kajsas fest! så jag kanske bloggar innan jag drar till henne. men det e inte säkert :/ iallfall nu måste jag skynda mig, puss!
Inköp från igår:
Blus - 129 :-
Rosa iphone skal - 80 :-

Bilder från dagen



Snygga rumpor där ! ;)
Tryck på bilderna för att få dom större! :)



Alone :(

hahaha, sitter och drogar musik just nu. tjejerna gick för en stund sen, vi tog skit mycket bilder som jag laddar upp i nästa inlägg! först så stack jag och charliie till torget och shoppa lite, sen kom helena dit också, och då gick vi till espresso house och åt lite. sen kom Elin och dom andra tjejerna! och då gick vi runt lite till, sen stack vi hem till mig. Imon blir det utgång med tjejerna, och sen fest hos Kajsa ! :D najjjs !
Ska dra nu men vi hörs, puss !
Slumpad bild

T.G.I.F !!

Hellluuu, fredag idag då, vilket betyder, kort dag till 10 i 12, bara 3 lektioner. vilket betyder att jag drar till torget efter skolan och fixar en sak. sen ska jag träffa Elin! och vi ska ha det bäääst, som alltid haha! Just nu har jag EA, gör typ inget, slappar haha. Imon drar jag nog ut med Elin är det tänkt! och sen blir det Kajsas fest som gäller! har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig än.. men de fixar jag nog ikväll! :) Men nu måste jag jobba, så byyee ♥
En gammal goding på mig och Elin!

Du e min ängel Elin ! ♥

Du är mitt liv. ♥

@school :)

Hellu, sitter i skolan just nu :) ska snart ha bamba, sen har vi bara 2 lektioner till. as götttt ! :D bloggar mer sen, puss!

Dagens outfit & facelook!

Godmorgon ! har precis gjort mig iordning, och snart kommer Flora och då drar vi till skolan! Har en kort dag idag, så bloggar säkert när jag kommer hem, om jag inte åker till torget eller nåt direkt!  men ni får ha en underbar dag, puss!
Dagens outfit & facelook:

Du gör mitt liv värt att leva.

Älskar dig så otroligt jävla mycket bästa vän! Du gör mina dagar!! Du gör mitt liv mer värt att leva. utan dig, skulle jag inte ha ett sånt här bra liv som jag har just nu. Du är så underbar,alltid glad, skrattar alltid, bara bäst helt enkelt! Kommer aldrig glömma första dan vi träffades, vi hade så kul! Ett minne för alltid! Kommer aldrig svika dig Elin vad som än händer. Du kommer alltid att vara min bästa vän, älskar dig mest av allt i hela världen!
Första gången vi träffades ↑ <3
Bästa vänner, föralltid. tsm är vi oslagbara! ♥♥♥

@Home

Kom hem från konfan för en stund sen. gick väl bra... hhahhaa ne men de va kul! träffade massa gooa kompisar! så det kommer nog bli kul, får vi hoppas! iallafall ska lägga mig i soffan och slappa lite, har sovmorgon till 10 imon, gött att äntligen få sova.. för idag försov jag ju mig.. vaknade kl.7 sen somna jag om till halv 8, så jag hade en kvart på mig, kul. -.- .. haha. men imon blir det bara 3 lektioner! as gött, hoppas vi får håltimma sista lektionen så slutar vi tidigare hihihi :) vanligtvis så slutar vi vid 2 ungefär, så ah inte så sent ändå!  får se.. imon kanske jag drar till torget och letar efter ett iphone skal, måste verkligen köpa ett till :) vill inte bara ha samma varje dag! hihi. eller så stannar jag bara hemma och pluggar eller nåt! men iallafall, på konfan så pratade dom typ bara, vi fick ta enfoto.. och det var skit pinsamt, för alla typ kolla på en.. haha men aja, that's life right? ;) puss på er !
Me right now ;)

Drar till konfan nu !

Tjennaaa, drar till konfan nu, bloggar ,mer när jag kommer hem! puss !

Studdy ..

Helluuu, sitter och pluggar och kollar på tv just nu. Hade en ganska lång dag i skolan idag, först hade vi fotografering, det blev säkert as fail men ah.. och sen var det spanska, fast vi fick typ håltimma, vi fick välja om vi ville ha lektion eller inte.. och ah, alla stack HAHA. och ah sen massa andra tråkiga lektioner. men nu måste jag plugga, skulle bara slänga in ett snabbt inlägg så att ni vet att jag lever! haha :) Puss !

Hemma från träningen

Haalloojj! Kom precis hem från träningen nu, har skit ont i min rygg och träningsvärk överallt! :/ hoppas de går över till imon! För imon är det skolfoto! :D ska bli skoj! har engelska prov imon också.. fuck.. haha men ah... så ikväll blir det plugga och slappa lite! Orkar inte blogga mer nu, bloggar mer imon, puss på er!

Go bild från igår ;)


that's what makes you beautiful.

Hellluuuu, kom hem för en stund sen. har ätit mat och lite sånt. ska snart gå in och ta en dusch, sen blir det tv:n och slappa. Imon blir det skola, börjar 8.. slutar kvart över 3.. kul.. -.- haha aja.. får la stå ut helt enkelt! Har inte så mycket mer att säga.. så jag slutar här, puss!

Grym låt!

Mitt första videoinlägg, så mobba inte.


World trade center 11 september 2001..

Idag är det 10 år sedan som flygplanen krascha i world trade center .. r.i.p alla som dog :( <3
Kommer fortfarande ihåg just den dan, när jag satt och kollade på tv när det där hände.. jag var 4 år och kommer fortfarande ihåg de.. e inte de konstigt? :o 
aja.. iallafall vakna precis, ska gå upp och få i mig lite frukost snart. Sen ska jag plugga,plugga och pluggaaa!! haha, men sen blir det träning vid 4 (?). och sen ännu en träning.. men jag bloggar mer när jag kommer hem såklart! :D
Puss på er !
jag och älsklingen ♥

HAHAHAHAHA....

Omg.. haha har precis kommit hem från bion, den var as bra! alla satt typ och grät medans vi satt och garva .. hahaha. men den var faktiskt jättebra! rekommenderar verkligen! Sitter och kollar bloggar, och lyssnar på fet musik. hade en goo dag i stan med Elin och Charlotte. Först stack jag och elin till torget där hon köpte en kofta, sen drog vi till stan och gick i affärer och gick till mc och åt mat. och då kom charlotte dit och mötte oss! och sen gick vi till bion. As goo dag med favorittjejerna! ♥ tack för dan tjejer! ni e bäst.
Ska snart sätta mig vid tv:n en liten stund och bara slappa! men ni får ha det så bra sålänge, puss! bloggar mer imon!
Älskar dig mest, tsm är vi oslagbara älskling ! ♥
Älskar dig ♥


Ny pp på fb förresten!
Hade på mig min nya skinnjacka idag också, som ni ser på bilden!
inte så bra bild men det kommer bättre bilder haha! :) <3

Saknar dig

Hellluuu, sitter och skypar med tjejerna, ska snart gå in och duscha. Sen drar jag och bästis till stan, och sen möter vi upp charliie och dom andra i stan, och sen drar vi på bio! vi ska se "saknar dig". den verkar jättebra!! :D hade en goo dag igår med tjejerna! fast när vi gick till opal, så hade det tydligen varit skottlossning där, typ en halvtimma innan vi kom dit :o men ah.. har inte så mycket mer att skriva, måste skynda mig lite nu hihihi pusss !
Åhh.. saknar sommaren !!! :( <3

Ny header !

Gjorde en ny header nyss, orkade inte ha den gamla.

God bless the broken roads

Underbar låt... !!
Iallafall, kom precis hem haha. slutade 10 i 12, as göttt! ska snart sätta mig och plugga och sen kanske jag drar ut med lite vänner! Vad ska ni göra idag? :) Ikväll kanske jag drar på tonår, får se om jag orkar..  as fint väder idag juu!! hade origentering (staving) på gympan idag, as seeegttt! hittade 2 kontroller av typ 5 hahahahaha,  såå sääämssst ! :D iallafall orkar inte blogga mer nu, puss !
Kärlek till bilden ! ♥

World trade center 2001

Visste ni att på måndag är det 10 år sen som world trade center rasade.. :o 2001 den 11 september.. :/
tycker synd om dom som dog :((

Gamla bilder.. Love uu girls !

Älskar dig bästavän ♥
Bäst e du!
Ja, vi e normala.. HAHA.
Älskar er tjejer ! ni e braaaa ! ♥

Glöm aldrig livets stora gåta, älska glömma förlåta

Godkväll kära läsare! Sitter och skypar med Emma :D jag sitter och sjunger för henne hahahahaahaha...
har tråkigt, ska sätta mig och plugga snart.. sen blir det film med familjen!! :) förut så bakade jag kladdis med Charliie, och sen kom Carro och Elin! men nu hinner jag inte blogga mer.. pusss!

Godmorgon!

Godmorgon på er! Vaknade vid 8 idag. börjar ju kl.10 idag, så har ganska lång sovmorgon! Har bara 3 letkioner idag som vanligt, EA-språk-matte! göött!! efter skolan drar jag nog ut med lite kompisar! funderar på att baka kladdis efter skolan, för Emma och Charlotte gjorde det igår, så jag blev så sugen. skulle egentligen ha bakat med emma igår, men det blev inget för jag kunde typ bara stanna i en timma då, för jag skulle plugga m.m..
Just nu kollar jag på tv, och äter frukost. inte så intressant .. men men! :) just de.. har jag sagt att jag ska gå i konfa? för de ska jag iallafall, hade anmält mig till mission.. men funderar på att byta till tynnered. för jag vill gå med Emma och dom. så får se hur det blir med det! men jag bloggar nog när jag kommer hem, om jag inte drar ut direkt med kompisar!  Ni har nog märkt att jag inte bloggat så bra på sistone? och de e för att jag e ju i skolan varje dag, och när jag är i skolan så jag glömmer alltid av att blogga.. :/ och jag har inte tagit med datorn till skolan så mycket nu.. har ju mobilen, så behöver typ inte datan. och glömmer att blogga från mobilen också.. så jag får försöka bli lite bättre på det! så ah.. som jag sa förut så börjar jag 10, och jag är inte riktigt klar, så jag får skynda mig lite nu! ha en underbar dag mina vänner ! puss

Säg aldrig något du inte menar


Korten är på bordet, nu vet du vad jag känner, kommer alltid vara du, vad som än händer

Hej, e hemma nu. ska snart dra till Emma! vi ska baka kladdis hihi :) sen drar jag hem och äter och pluggar. och sen kl.8 blir det idooool :D haha. men ska städa mitt rum nu så måste dra, men ha det så bra ! <3
Älsklings tjejen på bild ! <3

L.O.V.E

Right now.. ;)

Svin dålig uppdatering ...

Sorrryyy för att det har varit skit dålig uppdatering, men har skit mkt i skolan och skit så ah.. jag hinner liksom inte.. skolan före bloggen right? :/ men iallafall, har ju iphone nu så det kanske kommer upp nåt inlägg ibland, när jag e i skolan! iallafall har varit i skolan från 8 till kvart över 3 idag. då stack jag hem, skippade träningen idag, är ju fortfarande förkyld.. så det e typ ingen idé att bara sitta där och kolla på när man ändå inte kan dansa, right? ;) så ah jag stannade hemma och pluggade ist. är precis klar med pluggandet nu, har pluggat i 2 timmar.. e as trött nu! ska kolla på Idol lite och bara ta det lugnt! ska ta något gott att äta också hihi :) men nu börjar inlägget bli lite långt så jag slutar här, puss !

Älskar dig bästa vän ! ♥

Bilder från när jag och Elin tog pics imorrse :)
(tryck på bilderna för att göra dom större!)
Älskar dig min ängel !!  Du e bäst ♥
Det kommer upp mer bilder så småningom ! :D

Förskyyyllldd :/

Hellluu, sitter och slappar i sängen med Elin, hon håller på med min iphone och jag skypar med helena,emma och charliie, haha sociala asså ! lite senare ska jag träna med gruppen. och sen blir det pardisco, men jag vet inte om jag ska vara med, för jag är jätte förskyld + att jag har svinont i halsen.. :/ så vi får se! <3
jag och elin var ute förut och tog massa, bilder, så det blir nog en liten bildbomb sen :) pussss !

Nytt skal !

Helluuu, kom hem för en timme sen ungefär, har ätit och så. köpte ett iphone skal! snart kommer tjejerna (Elin,Emma och charlotte) hit! vi ska kolla på film och äta godis, myyyss ! sen sova elin över här! så det bli sköööjj ! :D Ska städa mitt rum nu så vi hörs ! <3 kanske bloggar mer senare, innan jag och elin "somnar" haha. pusss och kram !


Skalet som jag köpte! vet inte om jag ska behålla det, men jag tror de! :)
Raglady - 199 :-

Svar på kommentar!


Kommentar

Anonym om Iphone 4 e miiiiiiiin:
Har du med abonnemang? hur mycket kosta den? :) Svara gärna i bloggen.

Svar: Ja det har jag :) har ingen aning :o

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Godmorgon kära läsare! fråga mig inte vrf jag vaknade så här tidigt.. men men.. Hade en as goo kväll igår ! Först kom Elin och Charliie, då hoppade vi studsmatta, och spelade in videon (i inlägget under). Sen kom Emma,Emilia och Joanna! och då hoppade vi ännu mer studsmatta haha. men iallafall, idag drar jag till torget med Emilia och kanske Emma och kanske några mer, och köper iphone skal :) sen blir det väl myskväll hemma hos mig som jag sa igår? ;) men nu måste jag dra, puss !

HAHAHA, bäst e vi ! :D

HAHAHHAHHAAHAHA vi gjorde en video förut.. :) as grym e den!!

Iphone 4 e miiiiiiiin

Nu e den här älsklingen min :) hihihi, fick den för en stund sen :) e aaaass haaapppyyy :D :D ska nog åka och köpa skal till den imon, måste verkligen ha det! kommer krascha den direkt annars .. ;) men ah, ska snart gå och lägga mig, haha ne skojja ba, ska va uppe en stund till :) imon ska nog tjejerna komma till mig,på kvällen. för jag vill inte vara ensam hemma, så sent på kvällen! :/ och sen så kanske elin sover över här ♥ men nu orkar jag inte blogga mer .. <3

Svar på kommentar !

Tina om Ellen show:
Hej Therese jag undrar om det är ditt naturliga hår? eller plattar du det?
skit snyggt i alla fall! puss
Svar: Hej! Ja det är de. jag plattar det ibland om det behövs, men annars så e det
mitt naturliga hår :) Taaacck Tina! Puss

Ellen show

E hemma nu, sitter och kollar på Ellen show. om nån timma drar jag nog ut med vänner! :)

Film :)

Tjenare, har so nu, sitter och kollar på film. slutar om en halvtimme ungefär. drar hem och äter när jag har slutat, sen drar jag nog ut med vänner. sa ju att jag skulle lägga in bilderna från iförrgår, men Emma har inte lagt ut dom än, så ah. men gör nog det ikväll! men nu måste jag kolla, så byee !

Svar på kommentar!

Kommentar
Tina om utgåååång :D:
Din blogg äger!!! :D<3
Svar: Taaaack Tina !!!! :D <3

@Home

Helluu, e hemma nu! sitter och skypar med helena. e ensam hemma, de e as läskigt :o hahaha, men iallafall hade en as goo kväll! Här kommer bilder på dagen!

utgåååång :D

hellluuu, ska snart dra ut med Emma, fick egentligen utegångsförbud igår.. så de va drf jag inte gick ut förut, men sen när jag kom hem så sa mamma att jag inte hade de.. ååhhh jag kunde varit ute nu.. -.- haha. aja.. hinner inte blogga mer nu, pusss!
slumpad bild

I skolan

Hej, sitter i skolan just nu, ska ha EA. sen blir de bamba, gött!! e as hungrig, åt ingen frukost hihi :/ sen blir det spanska och matte, sen sluuuut :) ska dra nu puusss !

Torsdag 1 september 2011

Kom inte på nån annan rubrik haha. Vaknade precis, börjar kl.10 idag :) gött! har bara 3 lektioner också! älskar torsdagar! :D Hann aldrig säga vad jag gjorde igår, men först så stack jag och charliie hem till mig, sen stack vi och mötte Elin,sen stack vi till mc och åt hihi. sen gick vi runt på torget lite. och då mötte vi Emma. sen gick vi hem till mig,och då kom Joanna också! och vi hade as kul! Bilderna på dagen kommer kanske ikväll eller imon! men nu måste jag göra mig iordning så byyee!

RSS 2.0