Söndag

Hejsan alla läsare!
Håller på att städa mitt rum, kändes som om det var dags att göra det nu, för det ser ut som jag vet inte vad :o haha. Ska nog sätta på en film lite senare! Och förlåt för att jag inte bloggade igår kväll, hann liksom inte.. kom hem vid ungefär 2 på natten/morgonen, så ah.. hade det jättemysigt hos Felicia, efter vi hade ätit lite god middag så cyklade vi ner till affären och hyrde en skräckfilm o köpte lite godis, filmen hette " The last house on the left ". Felicia hade sett den innan och sa att den var jättebra, så vi hyrde den. och den var faktiskt jättebra! lite läskig men ändå bra! så den kan jag verkligen rekommendera att se på!
Här e trailern:

Dagens outift

Ska snart dra ut med vänner, orkade inte åka till askim med dom andra och bada idag.. kan ändå inte bada så det e ingen ide.. ;) men vid ungefär 6 så drar jag till några vänner, och äter middag m.m..så jag kanske bloggar när jag kommer hem! Iallafall har typ inget mer att skriva, så här får ni dagens outfit:

Bästa dagen på länge! haha

Godmorgon!
Vaknade precis, sitter och drogar musik som vanligt haha. Hade en as grym dag igår med vänner! Idag kanske jag ska till några vänner till familjen och äta middag o sånt, men om inte så drar jag nog ut med kompisar! iallafall, har inte så mycket mer att skriva så ha en underbar dag, puss!
Saknar dig så otroligt mycket Elin, de går inte beskriva med ord hur mycket.
Älskar dig mest bästis! ♥

Torget, sen utgång!

Helllu, om 20 min drar jag och charliie till torget och kollar runt lite. sen drar vi ut med tjejerna och har kul! bloggar mer när jag kommer hem sen, puss!

Träna !!

hellluu, ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, för sen drar jag och dansgruppen till västerplan (?) och tränar! Sen drar vi och badar kanske, fast jag kan inte bada, fuck my life.. och sen drar vi kanske till natta och ser på film! Sorry för att jag inte bloggade igår kväll, hann liksom inte.. :/ först åkte jag och kusinerna till Åsa och badade, de var svinkallt haha. sen gick vi till några kompisar som vi kände där. sen drog jag hem och åt och sen direkt ut med tjejerna. så var med dom till ungefär kl. 9. Men nu ska jag duscha så vi hörs, puss!
Bild på mig och söta Emilia haha!

Påväg till Åsa!

Godmorning people! Är på väg till åsa nu,ska dit och bada med kusinerna. Hoppas ni får en underbar dag,pussar!

Killar e som bussar dom kommer och går

Hellluu, vakna för en stund sen. Ska ta och ta på mig och fixa mig lite. sen drar jag kanske ut med Emma! Som jag sa igår, så stack jag på bio vid ungefär 9 tiden. vi kollade på "Kronjuvelerna", den var faktiskt riktigt bra! den var rätt sorlig.. :( men den e jätte värd att se!! Nu ska jag dra, ha de gött puss!

Mobilblogg - Bio

Tja! E på väg till biopalatset,ska se på kronjuvelerna med moster och kusin! Ha det så bra,vi hörs puss!

should've kissed you

Hellluu kära läsare! Sorry att jag inte har bloggat idag, har inte orkat helt enkelt! Vad har ni gjort idag då? själv har jag inte gjort nånting faktiskt, bara slappat hela dan! Just nu sitter jag och käkar mc och facebookar. Imon vet jag inte riktigt vad som händer, men på onsdag drar jag och kusinerna iallafall till åsa och badar! kommer förmodligen att träffa några kompisar som jag känner,som bor där! så de ska bli kul! Men nu ska jag dra så puss!

Chris brown - Should've kissed you
As grym låt!

Primeboots

Köpte ett par as snygga primeboots häromdan, som jag glömde visa er!
Här e bild:

Älskar daaj !

Sitter och äter bulle, kom hem för en stund sen.
hade as kul med Emma, carro och sofia! haha jag och emma var helt flum idag :D
sååå vacker e duu!! <3

I ♥ U


OnePiece :D

Haallojsaan! Kom precis hem från Emma. vi var först bara ute och gick runt med våra snygga OnePiece haha! sen gick vi hem till Emma och bakade kladdkaka, sen åt jag hos henne och passade hennes syrra lite, och sen stack vi ut med Helena och Carro en liten stund. Så ah det var min dag, imon drar jag ut med Emma och Elin! får se om jag orkar blogga imon på morgonen, annars bloggar jag på kvällen! Ska kolla på film nu,så ha det gött,puss!
Jag och Emma, haha så söta e vi! :D

Nytt i garderoben

Shopping från Falkenberg:
Tunika - 179 :-
Treggings - 379 :-

Home

Godmorgon kära bloggläsare!
Förlåt för jääääätttee dålig uppdatering, men kom hem vid ungefär 8 igår. och då var jag jättetrött så jag orkade inte blogga. har ju som sagt varit i Falkenberg med familjen i några dagar, så drf har jag inte bloggat. men nu e jag tillbaks! :D Lägger in det jag shoppade igår, i nästa inlägg!
Idag drar jag ut med Elin och Emma en stund, kanske drar och kollar på gothia? :) iallafall, så får jag träffa min älskade Elin idag, har saknat dig jättemycket!!! ♥ gjorde en ny header åt henne igår, blev faktiskt väldigt nöjd! såg att hon hade gjort ett gulligt inlägg om mig i förrgår, haha älskar dig bästavän, bäst e du! ♥ gå in HÄR för att se inlägget!
Älskar er! ♥

Simpsons

Helluu kära läsare!
Sitter och kollar på simpsons, ska snart börja packa lite. Drar ju iväg till nått ställe med familjen imon, e borta tills på lördag bara :) Kanske inte kan blogga där nere.. dom har inget internet där.. men jag kanske kan blogga från mobilen, vi får se! var ute lite med tjejerna förut, elr ah.. en timme typ haha, sen började det spöregna och dom skulle hem och äta, så jag drog hem. har inte gjort så mkt sen dess, kollat på film lite o så..
Men nu hinner jag inte blogga mer, puss!

Ny profilbild på fb!


Nytt i garderoben

Shopping i Smögen:
Pippitröja - ?
Shopping i Lördags:


As ful bild, men det får duga!
Skjorta - JC
vitt linne - Monki
Bikini - JC

Ännu mer shopping !

Hellluu, vaknade nyss. Kom hem ganska sent igår, typ vid 10.  hade en underbar dag med släkten,vi typ åt,prata,shoppa. och så spelade jag och Eveline lite kort haha, för vi hade inget att göra så ah ;) Men ska duscha nu, sen drar jag kanske ut med Emma och Helena! Ha en as bra dag! lägger ut det jag köpte i nästa inlägg!
På vägen till smögen

Smögen

Heellluu guys! Kom precis hem från Frida! Ska packa lite till imon och sen gå och lägga mig :) för imon drar jag och familjen till smögen, och hälsar på släkten och Eveline och alla dom ;) längesen jag var i smögen faktiskt, så det ska bli kul! men nu ska jag packa, ha de gött puss!

Ready to go

Kvällens outfit:

haha va bara tvungen xD :p

Shopping :D

Hej kära läsare!
Har precis kommit hem, har varit o shoppat lite med mamma. Orkar inte lägga upp vad jag köpte.. haha. Om ungefär 3 timmar drar jag till Frida och firar henne, eftersom hon fyllde år förra veckan! Igår var jag med Emma, carro och Helena. Först kom Emma hit och då bakade vi kladdkaka som blev helt fail. vi hade liksom haft inne den i 1 timma, och den var liksom fortfarande helt kladdig, den typ rann när vi tog ut den. så vi fick äta den ändå haha. sen kom Helena och carro och då kollade vi på Harry potter del 1. fast ingen direkt kollade på den hahaha! så ah.. de va min dag igår! Men nu ska jag äta lite, ha de bra puss!

Jersey shore

Nu blir det Jersey shore!

För dig ska jag, göra det tusen gånger om

tjenare! håller på att fixa lite med bloggen, som ni kanske ser (?). Ska snart gå in och duscha o göra mig iordning. sen kommer Emma hit och då gör vi kladdkaka. sen när vi e klara med det så kommer Carro hit och då ser vi på Harry Potter del 1, eftersom Emma inte har sett den, och vi ska gå på Harry Potter del 2 imon, är det tänkt! får hoppas på de! vill verkligen se den, för nu har dom äntligen ändrat, så nu är det 11 års gräns ist. för 15 års gräns *happy* :D Men nu hinner jag inte blogga mer, puss!

Without you, i'm none

Har precis sett på en film med mamma. och nu blir det läggdags. imon blir det kanske Marstrand med familjen! ska bli kul! e nog bara där under dan.. förut var jag hos Carro med Emma,Charliie och Helena, vi skulle överraska Charliie, så vi bakade en jättegod kladdkaka! men sen var jag tvungen att dra hem och äta! men nu hinner jag inte blogga mer, puss!

none's just like you

Vaknade precis, musiken e på högsta volym haha. snart kommer min farbror och hans fru, o då ska vi dra ut med båten! Sen kanske jag drar ut med vänner efter. Men idag är det ingen vanlig dag, för de e charliies födelsedag!! hahaha Grattiiis charliie!! Ha en grym födelsedag sötnos, för de är du värd! <3
Nu ska jag äta frukost, vi hörs ikväll puss!

Dagens outfit:

one of the hardest things in life is forcing yourself to forget the things that made
you happy just beacuse it's over

Gamla bilder del 2

Suddig bild :/
jag o brorsan sover
awwiiee, kusin kärlek!
naaww, de va de gulligaste!

Gamla bilder del 1

Rotade bland gamla bilder och hittade massa på mig och familjen!
Jag och brorsan, Syskonkärlek! ♥
Familjen!
Gillar min min asså hahahaha :D
naaaww

None is that great as you are, and never gonna be

- Ingen är så bra som du är, och aldrig kommer att bli. ♥
miss you already ♥

Kommer sakna er sjukt mycket!

Ni gör mina dagar, underbara e ni! Älskar er ! ♥

I miss you already.

Sitter i min OnePiece och myser. Förut drog jag och tjejerna till näset och bada,vi stog inte ut i hettan, vi typ dog så ah. och självklart hade jag ju ingen bikini elr nåt med mig (av vissa skäl..), men de va så varmt i vattnet så var liksom tvungen att bada.. så ah, jag badade med kläderna på! hahaha.. så när jag kom hem var det bara direkt in i duschen och ta en varmt lång dusch! härlig dag, måste göras om! ska snart sätta på en mysig film, eftersom det började  spöregna ute helt plötsligt? :o så då kan det va gött med en mysig film!
just de.. sa ju att jag skulle lägga in bild på vad jag köpte igår.. men kläderna e liksom blöta,för jag badade ju med dom förut hihi.. så jag lägger kanske in dom imon om jag orkar! 
men iallafall.. så åker Elin imon och kmr va borta i 3 veckor :o, kommer sakna dig så sjukt mycket älskling! Älskar dig mest!! ♥ och Joanna åker ju på tisdag :( kommer sakna er skit mkt!! ♥
Älskar dig mest babe <333

baby, i love you.

Godmorgon sötnosar!
Hur mår ni? Jag mår iallafall as bra! Ska snart äta frukost, sen drar jag ut med tjejerna. hade en jättegoo dag igår! först åkte jag och mamma till torget och shoppa lite, kanske visar sen vad jag köpte. sen stack jag,joanna,emilia och natta till stegerholmen och "bada", elr jag och natta solade bara, men joanna och emilia badade. så ah, de va min dag! men nu ska jag äta så puss <3

Rubrik?

hellluuu, har precis kommit hem från min kusin. hade en goo stund med tjejerna förut, först åkte vi till torget och sen drog vi hem till mig o kollade på film! as najjss! love yah ♥ drar till stegerholmen imon och badar med tjejerna.. elr ah.. får kolla på när badar :( kul..! haha. för er som undrar så ligger det i näset ;) men nu ska jag kolla lite på tv, så hare så bra, kyssar!

Godmorning!

Hellluu, väntar på att Elin ska vakna.. hahaha. ska dra ut med henne sen. sen vid 6 ska jag till min kusin som fyller år, Grattis! hahahaha 3 födelsedagar på en vecka :o wooow :o och nästa vecka så fyller ju charliie år också, oh herre :o :D hahahaha. men ah.. ni får ha en grym dag så hörs vi, puss!

When love turns into a broken heart

(My eye)
- sometimes, it's better when things aren't perfect, at least that way you know it's real

Grattis Frida!

Helllu, har precis ätit frukost. ska snart göra mig iordning lite, sen ska jag städa mitt rum och kanske baka hihi! ska nog bara vara hemma o götta mig idag. orkar inte göra nånting typ.. vädret e ju inte heller så kul idag :( men iallafall idag fyller Frida år, så ska ringa o gratta henne. för hon e ju trottsallt i Frankrike och solar o badar, den lilla jäveln haha ♥ :(  men nu ska jag städa! så vi hörs, pusss

Grattiis!!!

Grattiis älskling! Ha en underbar dag, love you ♥
Hellluu, har precis vaknat, ska ta på mig lite kläder och sen dra ut med båten! sen drar jag ut med tjejerna. Ni får ha en underbar dag, hörs sen!
Grattis älskling! Love you ♥

Underbar dag, i ösregn! :D

hahahaha.. har precis tagit en varmt dusch och ätit. kom hem från sisjön vid ungefär 6-7? kommer inte ihåg haha. men iallafall, först så åkte jag med charliie till torget och mötte upp Joanna och Emma, och då köpte vi present till Elin. sen gick vi till mc och käka lite, haha tjocka e vi! :D sen mötte vi upp dom andra och åkte till sisjön. de va faktiskt väldigt varmt i vattnet, så jag badade. sen när vi hade gått upp så satte vi oss och åt jordgubbar med grädde och nutella. sen satte vi oss i en ring och sjöng för Elin och gav henne presenter, haha. hoppas du blev glad för presenterna! Love you! ♥ sen när vi skulle dra hem, så började det helt plötsligt ösregna så vi var helt pisseblöta när vi gick på bussen hahaha! men ah.. så det var min underbara dag! Har tyvärr inga bilder just nu.. men dom kommer snart!
Från iförrgår ;)

Grattis i förskott Elin!! <3

Hellluu, sitter och kollar på tv. har tråkigt haha. imon drar jag och charliie till torget en snabbis. sen drar jag och tjejerna till sisjön och badar och firar Elin som fyller år på Onsdag! Grattis i förskott älskling! ♥♥
Idag har jag bara varit hemma och slappat och inte gjort nånting. Hade tänkt att sätta på en mysig film om en stund. hade tänkt att se "På andra sidan häcken" haha, missade den på tv häromdan. och tänkte att den e väldigt mysig så vrf inte liksom? ;) så jao.. men ni får ha en grym kväll så hörs vi imorron! Puss på er
Älskar dig så sjukt mycket älskling, bäst e du! ♥

Våra brister, gör oss till människor


Home

Sorrryyy för sämst uppdatering. Men igår kom jag hem sent och orkade inte.. har precis kommit hem nu, har varit hos farmor. påvägen hem körde vi förbi filmtajm en snabbis och köpte ben & jerrys, sviiiin gott! så ska sätta på en mysig film nu och äta min glass! Imon drar jag ut med tjejerna en stund. Men jag bloggar mer imon, puss!
Så här såg jag ut idag:
As fula bilder, men får duga!..

RSS 2.0